Friday, 26 Feb 2021
Advertisement
CINENEWS ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΙΝΕΜΑ

Οι Σούπερ Ήρωες του 2017

Ένα 2017 γεμάτο εκπλήξεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα από τα πιο δημοφιλή είδη ταινιών σήμερα είναι αυτές των Super-ηρώων. Η τριλογία Dark Knight του Christopher Nolan απέδειξε ότι οι μεταφορές των comic μπορούν να είναι εξίσου δραματικές όσο και οι υπόλοιπες ταινίες. Παράλληλα, η Marvel Studios δημιουργεί ταινίες που μπορούν να θεωρηθούν αρκετά “πολύχρωμες” και με πολύ πολύ χιούμορ. Με σχεδόν κάθε μεγάλη εταιρία παραγωγής ταινιών να εργάζεται για να μετατρέψει τα δικά του comic στο επόμενο it-πράγμα, συν τις Marvel Studios και Warner Bros που έχουν ήδη στη διάθεση τους υλικό αρκετό για τα επόμενα 10 χρόνια, είναι αρκετά δύσκολο να παρακολουθούμε όλα τα νέα σχετικά με τις ημερομηνίες πρεμιέρας, τους ηθοποιούς ή κάποιες καθυστερήσεις των κυκλοφοριών. Το Thesstheater αναλαμβάνει να σας ενημερώνει για καθ’ ένα από αυτά.
Το πρόγραμμα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

 

POWER RANGERS

Πέντε έφηβοι ανακαλύπτουν πως έχουν υπερδυνάμεις και είναι οι μόνοι που μπορούν να σώσουν τον πλανήτη. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες της καθημερινότητας και να δεθούν ως ομάδα σχηματίζοντας τους Power Rangers.

Πρεμιέρα: 24 Μαρτίου 2017
Σκηνοθεσία: Dean Israelite
Ηθοποιοί: Elizabeth Banks, Bryan Cranston, Becky G
Trailer

 

 

Ghost in the Shell

Το Major είναι  ένα ανθρωποειδές, μοναδικό του είδους του, που ηγείται της δημόσιας ομάδας ασφαλείας Section 9. Στόχος τους είναι να αντιμετωπίζουν τους πιο επικίνδυνους hacker-εγκληματίες και κάθε είδος cyber-τρομοκρατίας, σε μία εποχή που είναι δύσκολο να αξιολογηθούν οι αξίες των ανθρώπων.

Πρεμιέρα: 31 Μαρτίου 2017
Σκηνοθεσία: Rupert Sanders
Ηθοποιοί: Scarlett Johansson, Michael Pitt, Michael Wincott
Trailer

 

 

Guardians of the Galaxy: Volume 2

Ο Star Lord, η Gamora, ο Drax, ο Rocket και ένα ΜΩΡΟ GROOT επιστρέφουν για να σώσουν τον γαλαξία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όλα θα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο!

Πρεμιέρα: 5 Μαΐου 2017
Σκηνοθεσία: James Gunn
Ηθοποιοί: Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Bradley Cooper
Trailer

 

 

 

Wonder Woman

Η πριγκίπισσα των Αμαζόνων, Diana, φεύγει από το νησί της με σκοπό να εξερευνήσει τον κόσμο και παίρνει δικαίως τον τίτλο της πρώτης γυναίκας Σουπερ-ήρωα.

Πρεμιέρα: 2 Ιουνίου 2017
Σκηνοθεσία: Patty Jenkins
Ηθοποιοί: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright
Trailer

 

 

 

Transformers: The Last Knight

Η απουσία του Optimus Prime  έχει οδηγήσει σε μία μάχη μεταξύ των ανθρώπων και των Transformers. Ο μόνος τρόπος για να εξασφαλιστεί το μέλλον μας είναι να μέσω των μυστικών του παρελθόντος και της κρυμμένης ιστορίας των Transformers στη Γη.

Πρεμιέρα: 23 Ιουνίου 2017
Σκηνοθεσία: Michael Bay
Ηθοποιοί:
Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins
Trailer

 

 

Spider-Man: Homecoming

Ως συνέπεια του Captain America: Civil War, ο Peter Parker προσπαθεί να συνδυάσει την ζωή ενός φυσιολογικού εφήβου και ενός superhero με το όνομα Spider-Man. Στο πλάι του βρίσκεται ο μέντορας του, Tony Stark. Παράλληλα, ο σατανικός επιστήμονας,Adrian Toomes, γνωστός και ως Vulture, αποτελεί νέα απειλή για τους ανθρώπους.
Πρεμιέρα: 7 Ιουλίου 2017
Σκηνοθεσία: Jon Watts
Ηθοποιοί: Robert Downey Jr., Tom Holland, Michael Keaton
Trailer

 

 

Alien: Covenant

Το πλήρωμα του Covenant ανακαλύπτει ένα μέρος που ενώ αρχικά έχει την μορφή παραδείσου, τελικά αποδεικνύεται σκοτεινό και επικίνδυνο. Μόνος κάτοικος είναι το ανθρωποειδές David, πoυ συνόδευε την καταδικασμένη αποστολή Prometheus.

Πρεμιέρα: 4 Αυγούστου 2017
Σκηνοθεσία: Ridley Scott
Ηθοποιοί: Michael Fassbender, Noomi Rapace, Uli Latukefu
Trailer

 

 

Blade Runner 2049

Έπειτα από 30 χρόνια, ένας νέος Blade Runner εμφανίζεται και έρχεται αντιμέτωπος με ένα ξεχασμένο μυστικό που θα μπορούσε να βυθίσει τον κόσμο στο χάος. Η ανακάλυψη αυτή τον οδηγεί σε μία αποστολή αναζήτησης του Rick Deckard, ενός παλιού Blade Runner.

Πρεμιέρα: 6 Οκτωβρίου 2017
Σκηνοθεσία: Denis Villeneuve
Ηθοποιοί: Harrison Ford, Ryan Gosling, Robin Wright
Trailer

 

 

Thor: Ragnarok

Μετά τα γεγονότα του Avengers: Age of Ultron, ο Thor βρίσκεται φυλακισμένος σε έναν άλλο κόσμο χωρίς το Mjolnir (το σφυρί του). Πρέπει να επιζήσει μία τρομερή μονομαχία ενάντια σε ένα παλιό του φίλο -τον Hulk- για να μπορέσει να γυρίσει στην Asgard και να σταματήσει τα σχέδια του Hela.

Πρεμιέρα: 3 Νοεμβρίου 2017
Σκηνοθεσία: Taika Waititi
Ηθοποιοί: Chris Hemsworth, Jaimie Alexander, Cate Blanchett
Δεν υπάρχει trailer ακόμα, υπάρχει όμως αυτός ο θησαυρός.

 

 

Justice League

Μερικούς μήνες μετά την θυσία του Superman για την ανθρωπότητα, ο Bruce Wayne και η Diana Prince σχηματίζουν μία ομάδα από υπερανθρώπους με σκοπό να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους ενωμένοι.

Πρεμιέρα: 17 Νοεμβρίου 2017
Σκηνοθεσία: Zack Snyder
Ηθοποιοί: Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller
Trailer

 

 

THAT’S ALL FOLKS…..for now!!

Post Comment