Monday, 8 Mar 2021
Advertisement
ΣΕΙΡΕΣ ΣΙΝΕΜΑ

Game of Thrones: Φωτογραφίες από την 7η σεζόν!

Όσο πλησιάζει η 7η σεζόν, όλο και περισσότερες πληροφορίες και sneak peaks παίρνουμε! Αυτές οι νέες φωτογραφίες ρίχνουν λίγο φως στην επερχόμενη πρεμιέρα!

Όπως μπορούμε να δούμε, όλα είναι πιο σκοτεινά φέτος, από τα ρούχα όλων των χαρακτήρων μέχρι τη γενική αισθητική των χώρων και της ατμόσφαιρας.

Η Cersei κάθεται επιτέλους στο θρόνο που πάντα πίστευε ότι της άξιζε και ακούει είτε κάποιο αίτημα των πολιτών του King’s Landing, είτε κάποια πολιτική συζήτηση. Δίπλα της ο Jaime με την πανοπλία της βασιλικής φρουράς. Το ερώτημα παραμένει, για πόσο θα είναι, όμως, δίπλα της;

Η Daenerys, πιθανώς στο Dragonstone, ακούει και αυτή τη δική της πλευρά των πολιτικών συζητήσεων.

Ο Jon φαίνεται να περπατάει στις κατακόμβες του Winterfel. Έχει πάει να επισκεφτεί τον πατέρα του (ή τουλάχιστον τον Ned Stark που νομίζει πατέρα του); Ή μήπως βρίσκεται μπροστά στο άγαλμα της Lyanna Stark, έχοντας μάθει ότι εκείνη ήταν η πραγματική του μητέρα; Όπως και να χει, προβλέπεται τουλάχιστον  μια έντονη, συγκινητική σκηνή.

Η Arya φαίνεται να κάθεται μέσα σε κάποια ταβέρνα ίσως, ή στο τραπέζι κάποιου άλλου άρχοντα. Είναι μικρές οι πιθανότητες να βρίσκεται στο Winterfel, παρακολουθώντας κάποια ομιλία του Jon στους υποστηρικτές του. Ή και όχι; Η Maisie Williams έχει αποκαλύψει ότι το μονοπάτι της εκδίκησης στο οποίο βρίσκεται η Arya θα την αποτρέψει από το να επανενωθεί με την οικογένειά της. Θα μπορούσε λοιπόν να έχει πάει μεταμφιεσμένη στο Winterfel και να κοιτάζει τα δυο αδέρφια της σε αυτή τη φωτογραφία, γνωρίζοντας ότι δε θα την άφηναν να φύγει για να συνεχίσει το έργο της αν πήγαινε σε αυτούς;

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της για την τροπή της ιστορίας μεταξύ της Sansa και του Littlefinger. Η Sansa φαίνεται να αγναντεύει την αυλή του Winterfel ενώ εκείνος πιθανότατα προσπαθεί να υπονομεύσει τον Jon και να γεμίσει αμφιβολίες το μυαλό της. Αντί να μην την ξαναπλησιάσει από τη ντροπή της τελευταίας απόρριψης που του έριξε.

Η Meera και ο Bran συνεχίζουν την πορεία τους στο Βορά, σε όλο και πιο αντίξοες συνθήκες.

Η Missandei έτοιμη για το χειμώνα με ζεστά και σκουρόχρωμα ρούχα.

Η μικρή έκπληξη της προηγούμενης σεζόν, η Lyanna Mormont, ντυμένη με τα ίδια ρούχα που φορούσε ο Jon στην προηγούμενη σεζόν, ηγείται για άλλη μια φορά την εμψύχωση των ακολούθων των Stark.

Ένα reunion που πολλοί περίμεναν να δουν! Ο Tormund φαίνεται, το λιγότερο, ιδιαίτερα χαρούμενος που ξαναβλέπει τη Brienne, αυτή τη φορά στο Winterfel μετά την επιστροφή της. Το ίδιο μάλλον δε μπορεί να ειπωθεί και για εκείνη, που τα γνωστά στάνταρ της είναι ο Renly Baratheon και ο Jaime Lannister. Πρόκειται όμως για μια “χάρη” από τους συντελεστές προς το κοινό, το οποίο αγάπησε αυτή τη σχέση.

Όλο το #teamDaenerys παραταγμένο απέναντι σε κάποιον πιθανό αντίπαλο, αν κρίνουμε από τα βλέμματά τους. Ή μπορεί να βλέπουμε την πρώτη συνάντησή τους με τους Ντορνιανούς, τις Sand Snakes και την ύπουλη μάνα τους.

Το Κυνηγόσκυλο σε κάποια αποστολή στο Βορά, με παρέα που ακόμη αγνοούμε.

Ο Varys πάντα καχύποπτος.

Ο Tyrion στο ίδιο σκηνικό με τη Daenerys, πιθανώς διαπραγματευόμενος τη συνεργασία με το Dorn.

Ο “Ιππότης των Κρεμμυδιών” φαίνεται να κάθεται στο τραπέζι του Jon, έμπιστος πια, σύμβουλός του.

Τέλος, ο Sam χαλαρός στη βιβλιοθήκη του Τοίχους, με την εγγράμματη πλέον Gili να παιδεύεται με ένα βιβλίο δίπλα του.