Thursday, 25 Feb 2021
Advertisement
ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΙΝΕΜΑ

Οι νέες ταινίες της εβδομάδας

Αναλυτικά οι ταινίες που κάνουν σήμερα πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες.

War for the Planet of the Apes – Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Σύγκρουση

http://https://www.youtube.com/watch?v=LNeHSjh5z40

Σκηνοθεσία: Matt Reeves
Πρωταγωνιστούν: Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn, Amiah Miller, Karin Konoval, Judy Greer, Terry Notary

Είδος: Επιστημονικής Φαντασίας, Περιπέτεια
Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής: 2017
Διάρκεια: 140′

Υπόθεση:  Στο «Ο Πλανήτης Των Πιθήκων: Η Σύγκρουση» |”War For the Planet of the Apes”, τρίτο κεφάλαιο της εξαιρετικά επιτυχημένης blockbuster σειράς ταινιών, o Caesar και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μία φονική μάχη, με ένα στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Caesar παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μία προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Caesar και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μία επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.

 

The Circle – Ο Κύκλος

http://https://www.youtube.com/watch?v=3hjzMc1c1Q4

Σκηνοθεσία: James Ponsoldt
Πρωταγωνιστούν:  
Emma Watson, Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Ellar Coltrane, Patton Oswalt, Glenne Headly, Bill Paxton
Είδος:
Θρίλερ, Επιστημονικής Φαντασίας
Χώρα Παραγωγής: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ΗΠΑ
Έτος Παραγωγής:
2017
Διάρκεια:
 110′

Υπόθεση: Όταν η Mae προσλαμβάνεται στην μεγαλύτερη και πιο ισχυρή εταιρία Τεχνολογίας και Social Media στον κόσμο, θεωρεί ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Καθώς ανέρχεται στην ιεραρχία, ενθαρρύνεται από τον Ιδρυτή της εταιρίας Eamon να συμμετέχει σε ένα επαναστατικό πείραμα που ξεπερνάει τα όρια της ιδιωτικότητας, της ηθικής και τελικά κάθε προσωπικής ελευθερίας. Η συμμετοχή της στο πείραμα και κάθε απόφαση που λαμβάνει επηρεάζει το μέλλον και τις ζωές των φίλων της, της οικογένειας της αλλά και ολόκληρης της ανθρωπότητας.

 

À bras ouverts – Βρε καλώς τους

http://https://www.youtube.com/watch?v=JWmeQrMgxCk

Σκηνοθεσία: Philippe de Chauveron
Πρωταγωνιστούν: 
Christian ClavierAry AbittanElsa Zylberstein
Είδος:
Κωμωδία
Χώρα Παραγωγής:
Γαλλία
Έτος Παραγωγής: 
2017
Διάρκεια: 
92′

Υπόθεση: Ένας γνωστός διανοούμενος με αριστερές πεποιθήσεις υποστηρίζει την ανάγκη να προσφέρουμε άσυλο σε όσους το χρειάζονται. Όταν στριμώχνεται σε ένα talkshow από τον παρουσιαστή για το πρόβλημα των ρομά δέχεται μια πρόκληση. Να ανοίξει το σπίτι του και να τους φιλοξενήσει.

 

El bar – Το Μπαρ

http://https://www.youtube.com/watch?v=i95DcBl7r8w

Σκηνοθεσία:  Álex de la Iglesia
Πρωταγωνιστούν: 
Blanca SuárezMario CasasCarmen Machi
Είδος: 
Θρίλερ
Χώρα Παραγωγής: 
Ισπανία, Αργεντινή
Έτος Παραγωγής: 
2017
Διάρκεια: 
102′

Υπόθεση:  Ένα μπαρ, ένα συνηθισμένο μεσημέρι. Θαμώνες κάθονται μαζί με περαστικούς και μοιράζονται τηγανητά γλυκά και σάντουιτς με ψητό ζαμπόν και τυρί. Η ζωή κυλάει κανονικά μέχρι που ένας πελάτης βγαίνει από το μπαρ και πυροβολείται μέσα στη μέση της έρημης πλατείας. Όλοι μέσα στο μπαρ κοιτάνε αποσβολωμένοι, μέχρι που ένας αποφασίζει να βγει έξω να δει τι γίνεται, για να καταλήξει και αυτός με μία σφαίρα. Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν γιατί κανείς δεν τολμά να βγει να βοηθήσει τους δύο άντρες: ίσως να υπάρχει ένας τρελός που πυροβολεί από κάποια οροφή. Η πλατεία παραμένει επικίνδυνα άδεια και τα τηλέφωνα δεν έχουν σήμα. Μέσα στον πανικό, παρατηρούν ότι κάποιος μετακίνησε τα πτώματα. Και τότε η φαντασία τους οργιάζει για να καταλήξουν σε μία ιδέα: Και αν ο κίνδυνος βρίσκεται μέσα στο μπαρ; Και αν οι πυροβολισμοί τελικά είναι για να τον κρατήσουν μέσα και να μην κινδυνέψουν αυτοί που είναι έξω;