Tuesday, 9 Mar 2021
Advertisement
ΘΕΑΤΡΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Βάσω Γουλιελμάκη : «Εάν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, θα είμαι δίπλα της!»

Συνέντευξη: Εβελίνα Κεχαγιά

Εν όψει της παράστασης ‘’ Σ’αγαπάω αλλά’’ που παίζει στο θέατρο Ράδιο Σίτυ, η Βάσω Γουλιελμάκη με την εκλεπτυσμένη ευγένεια που την διακρίνει μοιράστηκε στο ThessTheater  την εμπειρία της από την ζευγαρο-κωμωδία στην οποία πρωταγωνιστεί με ένα ρόλο που σίγουρα εκφράζει σε μεγάλο βαθμό τον γυναικείο κοινό και δημιουργεί σημεία ταύτισης. Η γλυκιά ηθοποιός, μιλάει για την συνεργασία της με τον Παύλο Ευαγγελόπουλο, την κόρη της και την προθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση σε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη ενώ ταυτόχρονα παρακινεί το κοινό της Θεσσαλονίκης να παρακολουθήσει τις τελευταίες παραστάσεις του ‘’Σ’αγαπάω αλλά’’ στις 1-3 και 8-10 Φεβρουαρίου.

  1. Κα. Γουλιελμάκη, είστε μία από τους τέσσερις πρωταγωνιστές της παράστασης ‘’σ’αγαπάω αλλά’’, ενός έργου που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα όπου και αν προβλήθηκε και έχει αποσπάσει τα πιο θετικά σχόλια. Θα ήθελα να μου μιλήσετε για τον ρόλο σας στην εν λόγω παράσταση και για τις εντυπώσεις που σας έχει αφήσει μέχρι στιγμής.

Υποδύομαι την Κική που είναι ένα λαϊκό κορίτσι, αρκετά αφελής και αθώα. Έχει πιστή στην αγάπη της και στους φίλους της.  Πραγματικά, αυτός ο ρόλος μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις και ο κόσμος ισχυρίζεται ότι γελάει αλλά ταυτόχρονα συγκινείται με την ηρωίδα μου σε κάποιες στιγμές του έργου.

  1. Στο έργο έχετε παντρευτεί τον Φώτη ( Παύλο Ευαγγελόπουλο) αλλά ο γάμος σας περνάει κρίση και αυτό σας προβληματίζει έντονα… Θα ήθελα να μου σχολιάσετε την συνεργασία σας με τον κ. Ευαγγελόπουλο.

Ο Φώτης, είναι ο άντρας μου στο ‘’Σ’ αγαπάω αλλά’’ και τον υποδύεται ο μοναδικός, Παύλος Ευαγγελόπουλος. Πρόκειται για ένα λαϊκό αγόρι με αθώα ψυχή.  Αγαπάει πολύ την γυναίκα του και την σέβεται.  Παράλληλα, ο Παύλος είναι και ένας σπουδαίος ηθοποιός που αποπνέει σιγουριά πάνω στην σκηνή.  Ένας υπέροχος άνθρωπος και συνάδελφος με κατανόηση και χιούμορ.

  1. Γενικά, στην ζωή σας σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε μία απόφαση ή λειτουργείτε περισσότερο ενστικτωδώς ειδικά αν πρόκειται για την σχέση σας;

Στην προσωπική μου ζωή, συνήθως λειτουργώ ενστικτωδώς για να πάρω μία απόφαση σε συνδυασμό με την λογική μου. Τις περισσότερες φορές, όμως δεν λαμβάνω υπόψη μου την λογική.

  1. Έχετε μία πανέμορφη και γλυκύτατη κόρη. Αν σας έλεγε κάποια στιγμή μεγαλώνοντας πως θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής και να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της. Θα την παροτρύνατε ή θα την αποθαρρύνετε και για ποιον λόγο;

Εάν η κόρη μου θελήσει να γίνει ηθοποιός, θα είμαι δίπλα της όπως και  σε οποιαδήποτε επαγγελματική της απόφαση. Θα την στηρίξω αρκεί να είναι αυτό που θέλει πολύ!  Προς το παρόν, δεν μου έχει αναφέρει ούτε μια φορά ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής.

  1. Πέρα από το θέατρο που αδιαμφισβήτητα σας ταιριάζει πολύ, έχετε κάνει εξίσου πετυχημένες τηλεοπτικές δουλειές. Θα ήθελα να μου ονοματίσετε ένα ή δύο τηλεοπτικά σίριαλ που για τους δικούς σας λόγους ξεχωρίζετε και αγαπάτε λίγο παραπάνω από άλλους ρόλους που έχετε ενσαρκώσει.

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω καμία τηλεοπτική μου δουλειά. Όλες ήταν υπέροχες και σε όλες έδωσα και πήρα πράγματα. Δεν θέλω να αδικήσω κάποια.

  1. Σε μία τηλεοπτική πρόταση για καθημερινή σειρά θα λέγατε ναι; Θα θέλατε να επιστρέψετε στην τηλεόραση μέσα από ένα τέτοιο καθημερινό πρόγραμμα;

Θα έπαιζα σε καθημερινό σίριαλ στην τηλεόραση με μεγάλη χαρά αρκεί να ήταν κάτι που μου αρέσει και ταιριάζει στην αισθητική μου.